Rumeria No. 1

Rumeria no.1 nastavak je priče gospodina Gorana Petkovića koji je 2004.godine kao pionir u svom poslu krenuo sa distribucijom i prodajom proizvoda koji su tada bili nepoznati na hrvatskom tržištu. Priča je krenula sa prirodnim rumovima koji su danas postali brand proizvodi i prepoznatljivi na tržištu.

Kroz godine poslovanja ponuda se konstantno povećavala, a s njom i broj klijenata, danas partnera s kojima uspješno surađujemo. Rumeria no.1 je upravo predstavlja cijelokupnu ponudu poduzeća Petković d.o.o koja se sa ”papira” sada preselila na police dućana.

Rumeria No.1 je eskluzivan dućan koji u svom asortimanu pruža zavidan izbor najboljih i najprestižnijih svjetskih destilata.

Imamo širok izbor najboljih svjetskih rumova, bilo da se radi o komercijalno prilagodljivim etiketama ili rijetkim i skluzivnim vrstama ruma.

Uz najveću ponudu ruma u Hrvatskoj, tu se nalazi pozamašan broj kvalitetnih Ginova, Cognaca, Whiskeya, Tequila, Cigara i ugostiteljske opreme te vina vrhunske kvalitete.

Naša vizija je promijeniti i unaprijediti konzumaciju destilata i vina vrhunske kvalitete, ne komercijalnog tipa, jer je ponuda u Hrvatskoj bila godinama ista.

ŽIVJELI!!!!!!!